Bopparve Gård ägs och drivs sedan 1 januari 2018 av Lisa Etzner och Daniel Wedin, vi tog då över efter Louise Etzner Jakobsson och Gunnar Jakobsson, Lisas föräldrar. Gården har varit i familjens ägor i 14 generationer, vilket gör det till en stor ära att få möjlighet att förvalta gården och att utveckla den vidare.

Daniel är född 1982 och kommer från Visby. Daniel arbetar vid Gardells plåtslageri i Visby som projektledare och controller. Ett av Daniels stora intressen är renovering av äldre hus, något som kommer väl till användning när man bosatt sig på en gård med anor från 1500-talet. På fritiden ägnar sig Daniel åt just att renovera huset, men även lite jakt och allt annat möjligt som hör till när man bor på en gård.

Lisa är född 1986 på Bopparve Gård, och utgör därmed 14 generationen som haft gården i sin ägo. Lisa arbetar som jurist i Region Gotland. Lisas stora intressen i livet kretsar kring dressyrhästarna, med såväl uppfödning som träning och tävling. Fritiden spenderas därför av naturliga skäl mestadels i stallet och i ridhuset.

Elsa född 2018. Vår lilla hjälpreda på gården.